home // Engelenkaarten // engel dagkaart

Engel dagkaart info en achtergronden vind je op tarotdagkaart.nl.

Engelenkaartjes inzien is eigenlijk een prachtige methode om in verbinding te komen met engelen en begeleiders die ons ondersteunen en vooruithelpen tijdens ons dagelijks leven. De engelenkaartjes worden sinds lange tijd toegepast om individuen op een makkelijke manier te laten communiceren met de aartsengelen waar we hun inzetbaarheid kunnen voelen echter niet kunnen zien. Het neerleggen van engelenkaartjes is een fijne raadgever in het dagelijks leven. Het steunt je om te werken aan je ideaalbeeld, je doelen te bereiken en het helpt je herinneren aan je taken en "lasten" die als je mens op deze aardbol hebt.
Vind hier ook meer over : aartsengelen kaartenTrek hier jouw dagkaart :
Aartsengelen en Engelenkaartjes

Engelen zijn er om individuen in hun leven op deze aardbol te supporten en om hen op gang te helpen. Het zijn levens van het licht, echte bodes van God. Ze helpen, troosten en bewaken mensen. Het zijn goede ondersteuners die er altijd voor iedereen zijn. Iedere aartsengel of engel heeft een zijn of haar eigen capaciteiten. Engeltjes zijn verdeeld in klassen met een aartsengel als leider. De engelen die afgebeeld zijn op de engelenkaarten hebben altijd een grote spirituele boodschap wat kan gaan over de hartstocht, geldzaken, verbinding, heling of bescherming. Engeltjes zijn fijn, betrouwbaar en zijn altijd positief.

Missie van engelenkaartjes

De speciale kaarten geven voortgang in jouw leven. Het helpt je inzicht te geven in bepaalde situaties om op deze manier een duidelijk beeld te kunnen van de dingen die van belang zijn om keuzes te maken in het leven. Daarbij verstrekken engelenkaartjes de energie die je nodig hebt om inzicht te kunnen krijgen gedurende je "speurtocht". Een oplossing zoeken kost genoeg energetische krachten. Een engelenkaart geeft je vernieuwde energie zodat je de krachten weer in jezelf terugvindt om door te gaan
tijdens je tocht.

Engelenkaartjes die helpen bij moeilijkheden

Als je hindernissen in je mensenleven ervaart kunnen engelenkaarten je steunen om inzicht te geven in je omstandigheid. Soms kan een situatie zo gecompliceerd zijn dat je de omstandigheid niet meer helder kunt overzien. Het leggen van een engelkaartje biedt je inzicht in het probleem en de ingeving om op zoek te gaan naar een geschikte uitweg voor dit vraagstuk. Wanneer bij wijze van voorbeeld een alcoholverslaving het dilemma is zullen de engeltjes je
zeggen wat je nodig hebt om deze kwestie te kunnen oplossen.

Engelenkaart als steun bij grote veranderingen

Nieuwe informatie die op je weg komen, kunnen voor veel bangigheid zorgen. Het vasthouden aan bekende omstandigheden is bekend en dat voelt als fijn en veilig. Maar om verder te komen in het dagelijks leven zijn veranderingen soms een goed idee. Het opent nieuwe ramen en deuren om jezelf in eigen persoon te kunnen ontplooien en dat is wat engelen heel graag zien, dat jij jezelf in eigen persoon blijft ontplooien. Ontwikkeling staat namelijk voor eigen groei. Als je een nieuwe baan aangereikt krijgt en hierover twijfelt kan het trekken van een engelenkaart je raad leveren. Dit geldt vanzelfsprekend voor allerlei nieuwe situaties die op je pad langskomen.

Engelenkaart bij fysieke ziektebeelden

Een leven met pijn is iets wat een engel naar vindt om te voelen. Engelen zijn ontzettend vol met liefde, warm en zijn behulpzaam voor alle individuen. Indien je door een ziekte best veel narigheid ondervindt of wanneer je niet helemaal precies weet waar het leed vandaan komt kun je de inzetten van de engeltjes inschakelen door kaarten hulp te vragen. De engeltjes helpen je de energie te geven om met deze klachten om te gaan en kunnen aanwijzingen geven wat je zelf aan de situatie zou kunnen veranderen.