home // Engelenkaarten

Engelenkaarten

Engelenkaarten gebruiken is een prachtige manier om in contact te komen met engelen en gidsen die ons ondersteunen en helpen gedurende ons leven. De engelenkaarten worden van oudsher al gebruikt om mensen op een eenvoudige manier te laten communiceren met de engelen waarvan we hun aanwezigheid kunnen voelen maar niet kunnen zien. Het gebruik van engelenkaarten is een goede ondersteuning in het leven. Het helpt je om te werken aan je idealen, je doelen te bereiken en het helpt je herinneren aan je verantwoordelijkheden en plichten die als je mens op deze aarde hebt.
engelenorakel


Trek hier jouw dagkaart :
Engelen en Engelenkaarten

Engelen zijn er om mensen tijdens hun aardselijke leven te ondersteunen en om ze te helpen. Het zijn levens van licht, rechtstreekse dienaren van God. Zij inspireren, troosten en beschermen mensen. Het zijn liefdevolle helpers die er altijd voor iedereen zijn. Elke engel heeft een zijn of haar eigen kwaliteiten. Engelen zijn onderverdeeld in ordes met een aartsengel als leider. De engelen die je ziet op de engelenkaarten hebben altijd een grote spirituele boodschap te vertellen wat kan gaan over de liefde, geld, communicatie, heling of bescherming. Engelen zijn warm, open en positief.


Het doel van engelenkaarten

Engelenkaarten bieden vooruitgang in je leven. Het helpt je inzicht te geven in bepaalde situaties om zo een duidelijk beeld te kunnen van de dingen die je nodig hebt om te kunnen veranderen in het leven. Bovendien geven engelenkaarten de kracht die je nodig hebt om inzicht te kunnen krijgen tijdens je zoektocht. Een oplossing zoeken vergt veel energie. Een engelenkaart geeft je nieuwe energie zodat je de kracht weer in jezelf vindt om door te gaan tijdens je zoektocht.


Engelenkaarten advies bij problemen

Wanneer je problemen in je leven ervaart kunnen engelenkaarten je helpen om inzicht te verschaffen in je situatie. Soms kan een probleem zo hardnekkig zijn dat je de situatie niet meer helder kunt overzien. Het trekken van een engelenkaart geeft je inzicht in het probleem en de inspiratie om op zoek te gaan naar een passende oplossing voor dit probleem. Wanneer bijvoorbeeld een verslaving het probleem is zullen de engelen je vertellen wat je nodig hebt om deze verslaving te doorbreken.


Engelenkaart als houvast bij veranderingen

Nieuwe dingen die op je pad komen kunnen voor lichte angst zorgen. Het vasthouden aan vertrouwde situaties is bekend en dat ervaar je als veilig. Maar om vooruit te komen in het leven is verandering soms goed. Het opent nieuwe deuren om jezelf te kunnen ontwikkelen en dat is wat engelen graag zien, dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Ontwikkelen staat namelijk voor innerlijke groei. Wanneer je een nieuwe baan aangeboden krijgt en hierover twijfelt kan het trekken van een dagkaart je advies geven. Dit geldt natuurlijk voor alle nieuwe situaties die op je pad komen.


Engelenkaart bij lichamelijke ziektes

Een leven met pijn is iets wat een engel verschrikkelijk vindt om te zien. Engelen zijn immers liefdevol, warm en zijn behulpzaam voor iedereen. Wanneer je door een lichamelijke ziekte veel pijn ervaart of wanneer je niet exact weet waar de pijn vandaan komt kun je de hulp van de engelen inschakelen door engelenkaarten te trekken. De engelen helpen je de kracht te geven om met deze pijn om te gaan en kunnen aanwijzingen geven wat je zelf aan de situatie zou kunnen veranderen.


Orakelkaarten en de toekomst

De toekomst weet niemand, ook de engelen niet. Wel kunnen engelen je helpen je dichter bij je levensdoel te laten komen. Niet voor niets gooien veel mensen ineens het roer om. Ze hebben het ?verkeerde pad? gevolgd en komen er in een later tijdstip in hun leven achter dat het ver weg stond van hun eigen levensbestemming. Om erachter te komen wat jouw levensbestemming is kun je hiervoor advies inwinnen bij de engelen. Zij zijn de gidsen voor jouw leven en helpen je graag in de juiste richting.


Een engelendagkaart

Alvorens je een dagkaart gaat trekken is het goed om een moment voor jezelf te nemen. Maak je hoofd leeg en focus je op de vraag die je graag wilt stellen waarop je antwoord wilt. Neem die vraag in gedachten wanneer je engelenkaarten trekt. Wanneer je geen specifieke vraag hebt kun je de vraag stellen welke engelenkaart vandaag voor jou belangrijk is. Vergeet de boodschap van de kaart niet op te schrijven zodat je later op de dag nog weet wat de boodschap was.


De boodschap van de engelen op de engelendagkaart

De belangrijke spirituele teksten op engelenkaarten laten je innerlijke zelf groeien. Laat de boodschap bezinken en bedenk wat de boodschap voor jou kan betekenen. Vergeet het doel niet van engelenkaarten, namelijk dat het raad bij problemen geeft en inzicht in jouw diepere gedachten geeft. Soms valt het kwartje pas op een later moment op de dag. Schrijf de boodschap op, na meerdere engelenboodschappen zal je een patroon ontdekken. Soms is een dagkaart een onderdeel van een groter geheel in je leven en vertellen meerdere je kaarten de uiteindelijke boodschap.


De engelendagkaart, raad en advies voor de dag

De boodschappen van engelen zijn altijd positief. Dus wanneer je engelenkaarten trekt zal er nooit een donkere kaart tussen zitten. Het nieuws zal geen negatieve boodschappen bevatten maar wel positieve boodschappen waar je echt iets aan hebt. Je kunt het beschouwen als positieve feedback op je leven. Of als positieve kritiek wanneer het beter is om bepaalde elementen van je leven te verbeteren met als doel voortuitgang te bieden. Een engelendagkaart geeft je advies voor de dag en raad als ondersteuning.


Engel orakelkaarten en de afbeeldingen

De afbeeldingen van engelkaarten zijn altijd speels en liefdevol. Orakels worden al eeuwenlang gebruikt om antwoorden te krijgen op grote en kleine levensvragen. Met het gebruik van engelkaarten leg je contact met de engelen en gidsen die communiceren op een open en liefdevolle manier. Daarom zijn de afbeeldingen ook altijd als positief en warm te interpreteren. Ze geven een goede energie om de dag mee te starten. De behulpzame engelen geven hun positieve energie aan je door en staan altijd voor klaar.