home // Toekomst voorspellen

Toekomst voorspellen

Een blik in de toekomst werpen dat zou iedereen weleens willen. Al is het maar om te weten of je op de goede weg zit op het gebied van je carrière of de liefde. Op de momenten waarop je voor een keuze staat, wat kan voelen als een kruispunt in je leven, wil je graag handvatten om de juiste keuze te kunnen maken. Gevoelens van twijfel kunnen aardig in de weg zitten op zo'n moment. Je wilt geen spijt krijgen van de keuzes die je maakt in je leven. Er zijn mediums die je op weg helpen met toekomst voorspellen.
toekomst voorspellingen gratis


Trek hier jouw dagkaart :
Verschil paragnost en medium

Er zijn veel mediums en paragnosten die je kunnen helpen met het maken van een toekomstbepalende keuze. Een paragnost en een medium hebben dezelfde gaven, echter kan een medium contact leggen met overledenen. Een medium legt contact met overledenen en kan voor hen spreken. Dit wordt veelal ingezet bij nabestaanden die graag contact willen leggen met een dierbaar persoon, die overleden is. Een paragnost krijgt ook informatie vanuit de gene zijde, maar zet deze informatie op andere manieren in om mensen te helpen.


Paragnost en toekomst voorspellen

Een paragnost heeft een bovennatuurlijke gave of verschillende gaven, waarmee ze mensen kunnen helpen. Een paragnost kan helderziend, heldervoelend, helderruikend of helderwetend zijn. Een medium heeft deze gaven ook, maar is tevens een schakel tussen de gene zijde en het aardse leven. Wanneer je informatie over je toekomst wilt, kun je zowel bij een medium als een paragnost terecht. Elke paragnost heeft zijn of haar eigen gaven, die je verder kan helpen. Zo kan de ene paragnost alleen maar helderziend zijn en de andere paragnost kan een combinatie van gaven hebben, zoals heldervoelend en helderziendheid.


Toekomst voorspellen door helderziende

Iemand die helderziend is, heeft de gave om informatie te verkrijgen die hij of zij helemaal niet kan weten. De informatie komt binnen via een bovennatuurlijke manier. Helderzienden kunnen een toekomst voorspellen door gebruik te maken van het derde oog. Dit is een plek tussen de wenkbrauwen. Via beelden die binnenkomen, kunnen zij informatie krijgen over mensen of gebeurtenissen uit het verleden, heden of de toekomst. Door voorspellende ingevingen kunnen zij mensen behoeden voor gevaar, om bijvoorbeeld niet met die ene vlucht op reis te gaan. Een helderziende gebruikt als hulpmiddelen vaak kaarten, stenen of een glazen bol. Vaak zijn zij niet alleen maar helderziend. Het is een combinatie van meerdere gaven, welke zij kunnen inzetten. Een helderziende laat je verschillende mogelijkheden zien en helpt je inzichten te geven op een niet sturende manier. Het is nooit een dwingend advies. Een helderziende probeert contact te maken met je op een dieper niveau en neemt de tijd hiervoor. Een betrouwbare helderziende zal nooit suggestieve opmerkingen maken, maar zegt gewoon de waarheid tegen je.


Helderwetend en de toekomst voorspellen

Een paragnost die helderwetend is, maakt gebruik van zijn hoog ontwikkelde intuïtie. Iedereen maakt weleens gebruik van zijn of haar intuïtie. Het is een gevoel wat je vertelt dat iemand niet te vertrouwen is, of om vandaag toch maar niet via de snelweg naar werk te rijden. Iemand die helderwetend is, weet op veel vragen het antwoord al. Het is geen gevoel, maar een echt weten. Ondanks dat het antwoord niet gebaseerd is op feiten, is een helderwetend persoon overtuigt van zijn antwoord. Helderwetenden zetten hun gave in, om mensen advies en inzichten te geven. Ook wanneer het toekomstbepalende keuzes betreft.


Medium heldervoelend

Een medium of paragnost die heldervoelend is, voelt haarfijn energieën aan. Zelf voel je soms ook de energie aan die ergens hangt. Het kan de sfeer in een huis zijn, of de spanning die je voelt tussen twee mensen. Niet voor niets hoor je mensen weleens spreken over ?de goede vibe? die op een feestje hangt. Bij een heldervoelenden gaat dit gevoel dieper. Zij kunnen aanvoelen wat er speelt. Met hun hand kunnen zij over een foto strijken en informatie krijgen over die persoon.
Ze tunen als het ware in op de persoon over wie je een vraag hebt. Dit kan ook door het vasthouden van een sieraad van de desbetreffende persoon. Zij hebben de gave om dingen of mensen aan te voelen. Ook de dood van een persoon of dier, kunnen zij aanvoelen. Dit klinkt eng, maar wanneer een dierbare ziek is, kan het je de mogelijkheid geven om nog bewust afscheid te nemen. Niet alleen met aanraken van objecten kunnen zij energieën oppikken, maar zij kunnen ook iemands aura aanvoelen.


Paragnost helderhorend en helderruikend

Wanneer een paragnost helderhorende en helderruikende gaven bezit, dan hoort of ruikt hij dingen, die een ander niet zal opvallen. Helderhorenden krijgen via de eigen gedachte een stem door in hun hoofd. Dit is niet hun eigen gedachte, maar een stem van een overledene. Dit kan hun eigen gids zijn, die hen helpt met het verkrijgen van de juiste informatie over een persoon of situatie. Wanneer iemand helderruikend is, kunnen geuren beelden oproepen of informatie verschaffen. Paragnosten met helderruikende gaven, zijn zeldzaam.


Lenormand

Een goed hulpmiddel voor toekomst voorspellen is het kaartendeck Lenormand. Waar Tarot je inzicht helpt te verkrijgen en je een spiegel kan voorhouden, kan Lenormand je een stukje toekomst laten zien. Het bestaat uit 36 kaarten, welke gedetailleerder informatie kunnen verschaffen dan bijvoorbeeld Tarot of engelenkaarten. Een medium of paragnost kan je helpen deze kaarten voor je te leggen. Wanneer je geen verstand hebt van Lenormand, is het beter om dit te laten doen. Je kunt de kaarten anders verkeerd interpreteren.


Kaartleggen toekomst voorspellen

Naast Lenormand, zijn er andere kaarten die je helpen inzicht te geven in je leven. Engelenkaarten bieden je op een liefdevolle en warme manier hulp. Het is een manier om te kunnen communiceren met engelen, die je op een positieve manier bijstaan. Het gebruik van Tarotkaarten helpen je te communiceren met je onderbewuste zelf. Het biedt nieuwe perspectieven op bepaalde situaties in je leven. Ook kan het je helpen met het maken van keuzes. Tarotkaarten kunnen niet je toekomst voorspellen, maar je wel een zetje in de goede richting geven bij het maken van passende keuzes.


Pendelen en handlezen

Pendelen gebeurt met een pendel. Een pendel is een stalen gewicht dat aan een ketting hangt. Doordat de pendel heen en weer beweegt, is de uitkomst afhankelijk van de zwaaiende bewegingen die de pendel maakt. Pendelen overbrugt de kloof tussen het denken en het voelen. Het geeft antwoorden op bepaalde vragen die je hebt. Je kunt op basis van pendelen niet je toekomst voorspellen, maar door de antwoorden die je krijgt, kan het je wel bijstaan in de moeilijke keuzes die je misschien moet maken.

Handlezen is een manier om je karaktereigenschappen te lezen. Ook deze methode kan geen toekomst voorspellen, maar het is wel een goed hulpmiddel om jezelf beter te leren kennen. Zo ontdek je of iets wel of niet bij je past. Wanneer je een impulsief karakter hebt en erg reislustig bent, is het wellicht beter om de baan bij het notariskantoor niet aan te nemen. Door beter inzicht in jezelf te hebben kun je betere keuzes maken, die natuurlijk op zekere hoogte wel toekomst bepalend kunnen zijn.


Hoogsensitief

Je hoeft niet paranormaal te zijn om veel te kunnen voelen. Mensen met HSP, Highly Sensitive Person, zijn hooggevoelig zonder direct paranormale gaven te bezitten. Het zijn mensen die de omgeving goed aanvoelen en erg goed zijn zichzelf aan te passen aan de verwachtingen van anderen. Hierin schuilt ook de valkuil van het zichzelf teveel willen wegcijferen. Te veel prikkels, zoals drukte, harde geluiden en fel licht, kunnen leiden tot lichamelijke klachten. Hoogsensitieve personen hebben wel meer aanleg om hun zesde zintuig te ontwikkelen.