home // Orakelkaarten

Orakelkaarten

Ben je op zoek naar antwoorden? Elke dag hebben de goden een nieuwe boodschap speciaal voor jouw. Orakelkaarten kunnen je helpen om antwoorden te vinden op vragen waar je mee rondloopt. De krachtige orakel kan je houvast geven tijdens een lastige periode. Het is niet goed voor je lichaam en geest om je telkens zorgen te maken over bepaalde vragen. Orakels zijn een bron van wijsheid en kunnen je helpen om antwoorden te geven. Met deze antwoorden kan je rust vinden. Je lichaam kan weer functioneren doordat zorgen en problemen een plekje krijgen. Door direct antwoord te krijgen op je vragen weet je waar je aan toe bent.


Trek hier jouw dagkaart :
Wat zijn orakelkaarten?

Orakelkaarten zijn speciaal gemaakt om je te helpen bij het vinden van antwoorden op je vragen. Het is een eeuwenoude methode die gebruikt wordt door mediums om de waarheid te achterhalen. De kaarten kunnen je extra steun geven bij het dagelijkse leven. Het fijne van deze kaarten is dat je zelf geen tekst en uitleg hoeft te geven. Je hebt misschien iets meegemaakt waar je liever niet over wil praten. Toch wil je graag de waarheid weten waarom iets gebeurd is in je leven. Of wat de toekomst je gaat brengen? Bij een orakel hoef je geen vraag te stellen aan een medium. Je krijgt vanzelf een antwoord op je vragen via de kaarten. Je hoeft dus geen medium persoonlijk te spreken.

 

Vragen beantwoorden met orakelkaarten

Je hebt misschien één specifieke vraag waar je telkens aan moet denken. Je hebt last van slapelozenachten omdat je geen idee hebt waar je het antwoord vandaan moet halen. Orakelkaarten kunnen je helpen om een antwoord te vinden op een specifieke vraag. Het is belangrijk dat je voor het trekken van de kaarten jezelf concentreert op een specifieke vraag. Als je meer antwoorden wil over een bepaalt vlak in je leven dan kan je jezelf hierop concentreren. Als je volledig geconcentreerd bent dan kan je een kaart laten trekken. Deze kaart zal een antwoord geven op je vragen in het leven.

 

Wat is het verschil met tarotkaarten?

Tarotkaarten worden door sommige mediums op dezelfde manier gebruikt als orakelkaarten. Ondanks dat ze voor hetzelfde doel gebruikt kunnen worden zijn de kaarten niet hetzelfde. Tarotkaarten zijn bedoelt om je te laten zien waar je op dit moment in het leven staat. De kaarten zijn niet bedoelt om de toekomst te voorspellen, maar om je een leidraad in het leven te geven. Tarot wordt vaak gebruikt voor het vinden van algemene antwoorden in het leven. Het advies is vrij algemeen en niet heel specifiek te noemen. Orakelkaarten geven je een duidelijk inzicht bij levensvragen. Je kan specifieke vragen stellen over expliciete onderwerpen in het leven. Bij beide kaarten blijft het wel belangrijk om de juiste vraag te stellen. De vraagstelling moet duidelijk zijn om een helder antwoord te krijgen.  

 

Welke antwoorden kan je krijgen met orakelkaarten?

Elke kaart heeft zijn eigen betekenis. Er zijn verschillende soorten kaarten in omloop. Je komt chakra, elfen, goden en spirituele orakelkaarten tegen. Het soort deck maakt niet uit voor het vinden van antwoorden. Bij het stellen van specifieke vragen zullen de kaarten je altijd een duidelijk antwoord geven. Je krijgt bijvoorbeeld als antwoord dat je de ware liefde tegenkomt. Of dat je huidige liefde de ware voor je is. Dit soort antwoorden kunnen een hoop twijfels wegnemen. De kaarten kunnen gebruikt worden bij het nemen van belangrijke beslissingen in het leven. Uiteindelijk ben je wel zelf de gene die deze beslissing moet nemen. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het leven. De antwoorden die je krijgt met orakelkaarten kunnen enkel een leidraad in het leven vormen.

 

Wanneer kan je gebruik maken van orakelkaarten?

Het trekken van kaarten kan altijd en in iedere situatie. Je trekt de kaarten als je op zoek bent naar antwoorden of de waarheid achter een situatie. Er zijn momenten waarop je onzeker bent in het leven. Bijvoorbeeld als je geen leuke baan kan vinden en je graag wil weten of deze nog op je pad komt. Het is belangrijk om negatieve vragen zoveel mogelijk links te laten liggen. Bij het trekken van kaarten is het van belang om vooral positieve energie uit te stralen. Als je negatieve energie uitstraalt dan zal je vooral negatieve antwoorden krijgen op je vragen. Het is belangrijk dat je antwoorden op de juiste manier leert interpreteren. De vraagstelling van jouw vraag heeft vaak een diepere betekenis. Het kan voorkomen dat je op basis van deze betekenis een antwoord krijgt op je vragen.

 

Onthullen van de waarheid

Een orakelkaart is een wijsheid die je diep van binnen al weet. Een orakel geeft altijd een boodschap door waarmee je verder kan komen. Je kan de kwaliteit van leven flink verbeteren door achter de waarheid te komen. Tijdens je spirituele pad loop je tegen verschillende zaken aan. Je krijgt financiële problemen of relatieproblemen. Het orakel laat je antwoorden zien waarmee je verder kan. Deze krachtige antwoorden geven je houvast in het leven. Bij iedere kaart krijg je een uitgebreide betekenis zodat je weet wat de kaart inhoud. Als je de betekenis van een kaart op de juiste manier weet te interpreteren dan kan je de waarheid achter jouw vragen ontdekken. Iedere kaart is een afspiegeling van jezelf. De kaarten laten je dingen inzien die je misschien helemaal niet wil zien. 

 

Een boodschap aan jezelf

Een orakelkaart bestaat uit een combinatie van prachtige afbeeldingen met een boodschap. Dit is een boodschap die aan jezelf gegeven wordt. Soms heb je moed nodig om een verandering in je leven door te voeren. Orakelkaarten kunnen je moed geven om deze stap in je leven te zetten. Iedere kaart geeft je een krachtige boodschap. De meeste kaarten geven je de kracht om een keuze te maken in het leven. Mocht je er zelf niet uitkomen met een enkele orakelkaart dan kan je een medium raadplegen. Een medium kan tijdens een sessie orakelkaarten voor je neerleggen op basis van jouw vragen. Dankzij een medium krijg je houvast tijdens lastige situaties waarin je een keuze moet maken.