home // Toekomst voorspellen // nostradamus voorspellingen toekomst

Nostradamus voorspellingen toekomst informatie vind je hier.

Een kijkje in de toekomst werpen dat zou iedereen soms graag willen. Al is het maar aan de weet te komen of je op het goede pad zit op het vlak van je carrière of de liefde. Op de aangelegenheden waarop je voor een beslissing staat, dit kan voelen als een kruising in je leven, wil je het liefst raad om de goede keuze te kunnen nemen. Emoties van ontzettende twijfel kunnen aardig in de weg zitten op zo’n ogenblik. Je wilt geen spijt krijgen van keuzes die je neemt in je leventje. Er zijn individuen met een bovennatuurlijke bekwaamheid die je op weg helpen met de toekomst prognosticeren. Vind hier ook meer over : tarot legging over de toekomstTrek hier jouw dagkaart :
Het verschil zogenoemde paragnost en bovennatuurlijk medium

Er zijn best veel mediums en personen met een paragnostische bekwaamheid die jou kunnen begeleiden met het maken van een moeilijke keuze. Een paragnost en een medium beschikken over precies dezelfde kundigheid, maar kan een paranormaal begaafd medium contact opnemen met overleden personen. Een bovennatuurlijk medium realiseert een contact met degenen die ons verlaten hebben en kan voor deze groep berichten doorgeven. Dit wordt veelal gebruikt bij achtergebleven familie die graag contact willen leggen met een gemist persoon, die gestorven is. Een persoon met de paragnostische gaven ontvangt daarbij ook info vanuit de de overkant, alleen zet deze berichten op speciale wijzen in om mensen te helpen.

Persoon met paragnostische bekwaamheid en de nabije- en verre toekomst prognosticeren

Een paragnost heeft een bovennatuurlijke begaafdheid of zelfs een aantal gaven, waarmee ze personen kunnen ondersteunen. Een paragnost kan eventueel clairvoyant, heldervoelend, helderruikend danwel helderwetend zijn. Een paranormaal medium heeft deze vermogens ook, echter is eveneens klik tussen de gene zijde en het aardse leven. Wanneer je informatie over jouw toekomst, wilt, kun je zowel bij een paranormaal begaafd medium als een persoon met paragnostische kundigheid raad vragen. Iedere persoon met paragnostische bekwaamheid draagt haar persoonlijke kundigheid, die jou verder kan begeleiden. Zo kan de ene persoon met paragnostische bekwaamheid puur clairvoyant zijn en de andere paragnost kan een combi van gaven bezitten, zoals heldervoelend en dan ook helderziendheid.

Het is de moeite waard om eertijds te kijken wat een persoon met paragnostische bekwaamheid of een ander figuur met een exceptionele gave misschien voor jou kan betekenen.