home // Engelenkaarten // engelenorakel

Engelenorakel informatie vind je op tarotdagkaart.nl.

Engelenkaartjes inzien is een goede tactiek om in contact te komen met aartsengelen en begeleiders die ons bijstaan en helpen tijdens ons mensenleven. De engelenkaartjes worden sinds lange tijd gehanteerd om individuen op een makkelijke wijze te laten communiceren met de aartsengelen waarvan we hun presentie kunnen aanvoelen maar niet kunnen zien. Het gebruiken van engelenkaarten is een goede gids in het leven. Het steunt je om te werken aan je idealen, je levensdoelen te bereiken en het helpt je heugen aan je zorgen en "lasten" die als je persoon op deze aarde hebt.
Vind hier ook meer over : engelenkaarten trekkenTrek hier jouw dagkaart :
Engelen en Engelenkaarten

Engelen zijn er om personen tijdens hun dagelijks leven op deze aarde te supporten en om hen vooruit te helpen. Het zijn levens van het licht, echte boodschappers van Onze-Lieve-Heer. Ze inspireren, troosten en beschermen personen. Het zijn zuivere dienaren die er elk tijdstip voor alle mensen zijn. Iedere engel bezit een zijn of haar eigen kwaliteiten. Engelen zijn onderverdeeld in ordes met een aartsengel als hoofd. De engeltjes die je ziet op de engelenkaarten hebben altijd een hele grote spirituele boodschap wat kan gaan over de hartstocht, werk, communicatie, heling of bescherming. Engeltjes zijn warm, deugdzaam en zijn altijd positief.

Boodschap van de speciale kaarten

Engelenkaartjes bieden vooruitgang in het leven. Het helpt je inzicht te geven in vele situaties om via deze wijze een duidelijk beeld te kunnen van de zaken die van belang zijn om keuzes te maken in het leven. Daarbij bieden engelenkaartjes de krachten die nodig zijn om inzicht te kunnen krijgen tijdens je zoektocht. Een uitweg zoeken vergt best veel energie. Een engelkaartje geeft je vernieuwde energie zodat je de krachten weer in jezelf terugvindt om door te gaan
gedurende je zoektocht.

Engelenkaarten advies bij zware zaken in het leven

Indien je hindernissen in je leven ervaart kunnen engelenkaartjes je assisteren om inzicht te leveren in je situatie. Vaak kan een kwestie zo moeilijk zijn dat je de omstandigheid niet meer helder kan overzien. Het leggen van een engelkaartje geeft je inzicht in het vraagstuk en de inspiratie om te kijken naar een fijne uitweg voor dit vraagstuk. Als bijvoorbeeld een drugsverslaving het probleem is kunnen de engeltjes je
vertellen wat je nodig hebt om deze kwestie te kunnen oplossen.

Kaarten als houvast bij veranderingen

Nieuwe dingetjes die op je weg komen, kunnen voor grote bangheid zorgen. Het vastklampen aan bekende situaties is bekend en dat voelt als veilig. Alleen om vooruit te komen in het leven is verandering zo nu en dan fijn. Het opent frisse deuren om jouzelf te kunnen ontvouwen en dat is iets dat engelen het liefst zien, dat jij jezelf in eigen persoon blijft ontplooien. Ontplooiing staat immers voor innerlijke vooruitgang. Als je een gloednieuwe baan aangeboden krijgt en hierover dubt kan het trekken van een dagkaart je aanwijzingen geven. Dit geldt vanzelfsprekend voor allerlei nieuwe omstandigheden die op jouw pad ontstaan.

Engelenkaart bij fysieke kwaaltjes

Een leven met klachten is iets wat een engeltje vervelend vindt om te merken. Engelen zijn ontzettend liefhebbend, fijn en zijn goed voor iedereen. Wanneer je door een ziekte veel leed ervaart of wanneer je niet helemaal concreet weet waar het leed vandaan komt kun je de inzetten van de aartsengelen inschakelen door de speciale kaarten hulp te vragen. De engeltjes helpen je de energie te geven om met deze klachten om te gaan en kunnen aanwijzingen geven wat jij zelf aan het probleem zou kunnen veranderen.