home // Engelenkaarten // engelenkaarten trekken

Engelenkaarten trekken informatie vind je hier.

Engelenkaartjes inzien is een fijne aanpak om in contact te komen met aartsengelen en gidsen die ons ondersteunen en assisteren tijdens ons leven. De engelenkaarten worden van oudsher al gebruikt om individuen op een makkelijke wijze te laten communiceren met de aartsengelen waar we hun beschikbaarheid kunnen voelen maar niet kunnen zien. Het gebruiken van engelenkaarten is een goede ondersteuning in het dagelijks leven. Het helpt je om te werken aan je levensdromen, je doelen te bereiken en het helpt je herinneren aan je verantwoordelijkheden en opdrachten die als je mens op deze aarde hebt.
Vind hier ook meer over : engel dagkaartTrek hier jouw dagkaart :
Aartsengelen en Engelenkaarten

Engelen en aartsengelen zijn er om personen tijdens hun dagelijks leven op deze aardbol te supporten en om hen vooruit te helpen. Het zijn engelen van licht, betrouwbare bodes van Onze-Lieve-Heer. Ze helpen, troosten en beschermen mensen. Het zijn zuivere ondersteuners die er elk tijdstip voor iedereen zijn. Elke aartsengel of engel bezit een zijn eigen talenten. Engelen zijn verdeeld in klassen met een aartsengel als chef. De engelen die je ziet op de engelenkaartjes hebben ten alle tijde een grote spirituele mededeling wat kan gaan over de genegenheid, financiƫn, verbinding, heling of bescherming. Engeltjes zijn fijn, deugdzaam en zijn altijd positief.

Missie van engelenkaarten

De speciale kaarten geven vooruitgang in het leven. Het helpt je inzicht te geven in bepaalde omstandigheden om makkelijk een overzichtelijk beeld te kunnen van de dingen die van belang zijn om te kunnen veranderen in het leven. Ook geven engelenkaarten de energie die nodig zijn om inzicht te kunnen krijgen gedurende je "speurtocht". Een uitweg zoeken vraagt best veel kracht. Een engelenkaart geeft je verfrissende energetische krachten waardoor je de krachten weer in jezelf vindt om door te gaan
gedurende je tocht.

Engelenkaarten advies bij problemen

Als je hindernissen in je mensenleven ondervindt kunnen engelenkaarten je ondersteunen om inzicht te verstrekken in je situatie. Soms kan een situatie zo hardnekkig zijn dat je de situatie niet meer duidelijk kan overzien. Het leggen van een engelenkaart biedt je inzicht in het probleem en de bevlogenheid om te kijken naar een passende oplossing voor dit dilemma. Wanneer bij wijze van voorbeeld een drugsverslaving het probleem is kunnen de engelen je
zeggen wat je nodig hebt om dit probleem te doorbreken.

Engelenkaart als steun bij grote veranderingen

Nieuwe dingen die op jouw weg komen, kunnen voor grote angst zorgen. Het vasthouden aan bekende omstandigheden is vertrouwd en dat voelt als fijn en veilig. Alleen om vooruit te komen in het dagelijks leven zijn veranderingen weleens verstandig. Het opent frisse ramen en deuren om jezelf in eigen persoon te kunnen ontplooien en dat is iets dat aartsengelen graag zien, dat jij jezelf kan en blijft ontwikkelen. Ontwikkelen staat immers voor individuele groei. Indien je een gloednieuwe baan aangeboden krijgt en hierover aarzelt kan het leggen van een dagkaart je raadgeving leveren. Dit geldt tuurlijk voor veel nieuwe omstandigheden die op jouw pad komen.

Engelenkaart bij lichamelijke ziektebeelden

Een leven met pijn is iets wat een engeltje niet leuk vindt om te voelen. Engeltjes zijn namelijk hartelijk, eerlijk en zijn dienend voor ons allemaal. Wanneer je door een lichamelijke ziekte best veel leed ervaart of indien je niet echt precies weet waar de pijn vandaan komt kun je de inzetten van de aartsengelen inschakelen door engelenkaarten hulp te vragen. De engelen helpen je de energie te geven om met deze pijn om te gaan en kunnen tips geven wat jij zelf aan de situatie zou kunnen veranderen.