Tarotkaart Sharing van Osho zen tarot

 Deze kaart wil je vertellen dat het tijd is voor je om je humor, je vreugde en je liefde te gaan delen. Het delen zal ervoor zorgen dat je leven nog meer gevuld zal worden met alles dat mooi is.
 
Weet dat delen een onderdeel van het leven is geworden voor je en dat je dit ook nodig hebt om te kunnen groeien. Groeien in jezelf maar zeer zeker ook groeien in je relaties.
 
Eenheid
Het maakt ook niet uit wat je deelt, het gaat om je één voelen met alles en iedereen en weten dat alles op zijn plaats zal vallen. Dat denken overbodig is en je alleen overvloed mag ervaren in het ontvangen en in het delen.
 
Laat jezelf zo overstromen door liefde en compassie waardoor je deze alleen nog maar wilt delen. Bekijk ook deze kaart: intensity uit de tarotkaarten set osho zen


Een persoonlijk kaartlegging ? bekijk onderstaande websites


1
mediumchat mediums
Mediumchat.nl
/ 9.2
Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.


2
helderzienden & mediums online
Mediums.nl
/ 8.5
Veel keuze: telefoonconsult, e-mailconsult en fotoreading (eerst versturen, daarna bellen). Elke dag een gratis horoscoop en je kunt een gratis account aanmaken. Oogt betrouwbaar.


3
website over paragsnoten
Oprechtemediums.nl
/ 7.4
Creditsysteem werkt snel en gemakkelijk. Keuze uit veel consulenten met verschillende gaven. Veel positieve reviews leesbaar op de website. Oprechte en professionele uitstraling.