Tarotkaart The Rebel van Osho zen tarot

Daar waar in onze maatschappij een rebel juist bestempelt wordt als iets negatiefs, is dat deze kaart zeer zeker niet! De machtige figuur, met een prachtige toorts in zijn handen, een embleem van de zon op zijn schouder en de losgeslagen ketens aan zijn voeten is juist een teken van positieve kracht.
 
Opgestaan uit de onderdanigheid, uit het volgen van regels zonder er verder over na te denken. Het verleden achter zich laten en gaan voor eigen overtuigingen. Rebels maar niet in de hoedanigheid dat hij ergens tegen is. Juist niet! Er is geen ergens tegen- of voor zijn.
 
Verantwoording en waarheid
Er is alleen verantwoording nemen voor het eigen leven, het volgen van eigen waarheid en in het leven staan te midden van alles en iedereen op je eigen wijze! Bekijk ook deze kaart: no-thingness uit de tarotkaarten set osho zen


Een persoonlijk kaartlegging ? bekijk onderstaande websites


1
mediumchat mediums
Mediumchat.nl
/ 9.2
Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.


2
helderzienden & mediums online
Mediums.nl
/ 8.5
Veel keuze: telefoonconsult, e-mailconsult en fotoreading (eerst versturen, daarna bellen). Elke dag een gratis horoscoop en je kunt een gratis account aanmaken. Oogt betrouwbaar.


3
website over paragsnoten
Oprechtemediums.nl
/ 7.4
Creditsysteem werkt snel en gemakkelijk. Keuze uit veel consulenten met verschillende gaven. Veel positieve reviews leesbaar op de website. Oprechte en professionele uitstraling.