Tarotkaart We Are The World van Osho zen tarot

In het leven sta je er alleen voor, klinkt heel naar maar dat is het zeker niet. Alleen jij kunt je keuzes maken die je verder helpen, alleen jij kunt bepalen wat goed is en wat niet goed is voor jou. Ja in je leven sta je er alleen in.
 
Maar daarnaast zijn we ook samen en zijn we zelfs één! En dat ervaar je, dat gevoel overstijgt alles wanneer we er ook voor open staan en ons realiseren dat we in eenheid sterk zijn.
 
Eenheid
Wanneer we met elkaar een gezamenlijk doel hebben en we omarmen dit ook gezamenlijk zal er vreugde en geluk zijn. Kunnen we dansen en zingen met elkaar. Ontstaat er acceptatie en zien we de volmaaktheid in elkaar.
 
Wees jezelf, wees alleen waar nodig maar omarm elkaar altijd en voel de krachtige liefde die hieruit ontstaat. Besef dat we ook niet zonder elkaar kunnen willen we ervaren wat onvoorwaardelijke liefde is en de band voelen die wij als volmaakte zielen met elkaar hebben. Die band zal er altijd zijn, ontneem het jezelf niet dit te mogen voelen. Bekijk ook deze kaart: maturity uit de tarotkaarten set osho zen


Een persoonlijk kaartlegging ? bekijk onderstaande websites


1
mediumchat mediums
Mediumchat.nl
/ 9.2
Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.


2
helderzienden & mediums online
Mediums.nl
/ 8.5
Veel keuze: telefoonconsult, e-mailconsult en fotoreading (eerst versturen, daarna bellen). Elke dag een gratis horoscoop en je kunt een gratis account aanmaken. Oogt betrouwbaar.


3
website over paragsnoten
Oprechtemediums.nl
/ 7.4
Creditsysteem werkt snel en gemakkelijk. Keuze uit veel consulenten met verschillende gaven. Veel positieve reviews leesbaar op de website. Oprechte en professionele uitstraling.