Tarotkaart Creativity van Osho zen tarot


Creativiteit gaat niet alleen over kleien of vingerverf. Het zegt niet dat je de volgende Picasso moet zijn of in een modern jasje gestoken van Gogh. Creativiteit is dat wat jij graag doet. De tijd en energie die je stopt in dat wat je het allerliefste doet.
 
Wanneer ik je zeg wees creatief, betekent dit doe datgene waar je blij van wordt. Waar je hart net dat beetje sneller van gaat kloppen. Datgene waardoor je ervaart hoe het is om te bestaan, om te zijn! Datgene dat je laat voelen hoe bijzonder jij bent en datgene dat je doet.
 
Vreugde
Het doet er niet toe wat het is. Voel jij je hemels wanneer je in je tuin werkt? Of misschien kun jij je grootste glimlach vinden tijdens het wisselen van een motor is een auto! Misschien is wel het schrijven van een boek of het bakken van een taart?
 
Het doet er niet toe, als jij maar dat gene doet waar je blij van wordt. Waar je vreugde in ervaart en wat je koestert. Je kunt niet dichter bij je eigen zijn komen dan wanneer jij je eigen zijn laat doen wat het vreugde brengt! Bekijk ook deze kaart: the rebel uit de tarotkaarten set osho zen


Een persoonlijk kaartlegging ? bekijk onderstaande websites


1
mediumchat mediums
Mediumchat.nl
/ 9.2
Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.


2
helderzienden & mediums online
Mediums.nl
/ 8.5
Veel keuze: telefoonconsult, e-mailconsult en fotoreading (eerst versturen, daarna bellen). Elke dag een gratis horoscoop en je kunt een gratis account aanmaken. Oogt betrouwbaar.


3
website over paragsnoten
Oprechtemediums.nl
/ 7.4
Creditsysteem werkt snel en gemakkelijk. Keuze uit veel consulenten met verschillende gaven. Veel positieve reviews leesbaar op de website. Oprechte en professionele uitstraling.