Tarotkaart Existence van Osho zen tarot

Jezelf zijn is één van de, zo niet misschien het moeilijkste dat er is op deze wereld. Deze vrouw, naakt open en kwetsbaar op een lotusblad, in alle rust genieten van de prachtige sterrenhemel. Deze vrouw is!

Ons denken is het enige dat in de weg zit. Wanneer wij dat uit kunnen schakelen kunnen we zien, voelen en horen waar we zijn. En kunnen we de volmaaktheid ervaren van wat er is en wie wij zijn. Ons denken waarschuwt ons, verteld ons dat het moeilijk is, dat er gevaar was en weer kan zijn. Ons denken houd ons ver weg van wie we zijn.

Uniek en zijn

Neem zo af en toe eens afstand van de wereld, kruip in jezelf, mediteer. Ga naar buiten, zie de vogels vliegen. Ga naar buiten en aanschouw de sterrenhemel. Wees één geheel! Wanneer je bent, maakt het niet meer uit waar je bent en met wie. Je bent gewoon, en je weet dat jij een uniek noodzakelijk onderdeel bent van het geheel.

Bekijk ook deze kaart: inner voice uit de tarotkaarten set osho zen


Een persoonlijk kaartlegging ? bekijk onderstaande websites


1
mediumchat mediums
Mediumchat.nl
/ 9.2
Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.


2
helderzienden & mediums online
Mediums.nl
/ 8.5
Veel keuze: telefoonconsult, e-mailconsult en fotoreading (eerst versturen, daarna bellen). Elke dag een gratis horoscoop en je kunt een gratis account aanmaken. Oogt betrouwbaar.


3
website over paragsnoten
Oprechtemediums.nl
/ 7.4
Creditsysteem werkt snel en gemakkelijk. Keuze uit veel consulenten met verschillende gaven. Veel positieve reviews leesbaar op de website. Oprechte en professionele uitstraling.