Tarotkaart Inner Voice van Osho zen tarot

 
We zoeken steeds weer bevestiging bij anderen. Vragen om hulp, luisteren naar advies. Wanneer we zelf een idee hebben is daar toch de behoefte voor overleg en wanneer er aangegeven wordt dat het niet verstandig is te doen, laten we dit gaan. Laten we dit los.
 
Deze kaart herinnert je eraan dat de tijd is gekomen om eens de stilte in jezelf weer te vinden en te luisteren wat die stilte je verteld. Er is niemand op deze wereld die jouw pad kan overnemen. Die weet wat jouw ziel van je vraagt te doen. Niemand kan elkaars pad aflopen.
 
Stilte
Wanneer wij de keus maken eens echt te luisteren zullen we weten dat wat je innerlijke stem je toefluistert de enige weg is voor je om te volgen. Al het andere zijn meningen van anderen die je hoort. Daar Tussen zit niet jouw zielen doel. Je bent de enige waar het voor mogelijk is om die stem te horen.
 
Wees stil, luister en laat jezelf niet in de steek maar volg jouw eigen weg op jouw eigen wijze Bekijk ook deze kaart: creativity uit de tarotkaarten set osho zen


Een persoonlijk kaartlegging ? bekijk onderstaande websites


1
mediumchat mediums
Mediumchat.nl
/ 9.2
Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.


2
helderzienden & mediums online
Mediums.nl
/ 8.5
Veel keuze: telefoonconsult, e-mailconsult en fotoreading (eerst versturen, daarna bellen). Elke dag een gratis horoscoop en je kunt een gratis account aanmaken. Oogt betrouwbaar.


3
website over paragsnoten
Oprechtemediums.nl
/ 7.4
Creditsysteem werkt snel en gemakkelijk. Keuze uit veel consulenten met verschillende gaven. Veel positieve reviews leesbaar op de website. Oprechte en professionele uitstraling.