Tarotkaart The Creator van Osho zen tarot 

Je bent inmiddels de meester geworden en weet wat je ziel van je vraagt. Nu is jouw moment daar om alles te kunnen over zien en zo ook te begrijpen wat er is gebeurd, waar je nu bent en zo kun je open staan voor wat er gaat komen.
 
Alleen door nu je eigen schepper te zijn, ben je ook iemand geworden die het leven van anderen mag verrijken. Jouw inzichten verlichten jouw pad maar zo ook dat van degenen om je heen.
 
Iemand
Jouw levenservaring, het herkennen van je eigen gedragspatronen, jouw nieuw verkregen inzichten hebben er voor gezorgd dat je één kunt met alles dat is en dit is het moment dat jij je nu kunt gaan uiten want er zit een meesterwerk in je verborgen. Sta jezelf niet in de weg, stap opzij en laat het vloeien. Je hoeft niet iemand te zijn, je bent al iemand! Bekijk ook deze kaart: sharing uit de tarotkaarten set osho zen


Een persoonlijk kaartlegging ? bekijk onderstaande websites


1
mediumchat mediums
Mediumchat.nl
/ 9.2
Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.


2
helderzienden & mediums online
Mediums.nl
/ 8.5
Veel keuze: telefoonconsult, e-mailconsult en fotoreading (eerst versturen, daarna bellen). Elke dag een gratis horoscoop en je kunt een gratis account aanmaken. Oogt betrouwbaar.


3
website over paragsnoten
Oprechtemediums.nl
/ 7.4
Creditsysteem werkt snel en gemakkelijk. Keuze uit veel consulenten met verschillende gaven. Veel positieve reviews leesbaar op de website. Oprechte en professionele uitstraling.