Tarotkaart The Fool van Osho zen tarot

In onze maatschappij ben je een dwaas vooral wanneer je vanuit je gevoel denkt, spreekt en handelt. Wanneer je, voor anderen, ondoordachte risico´s neemt. Wanneer je binnen de maatschappij niet wilt luisteren en toch gewoon je eigen weg volgt, ondanks alle waarschuwingen.

Deze kaart geeft je aan dat het beste dat je kunt zijn is juist de dwaas! Laat het verleden waar het hoort, in het verleden. Sta in het nu en vergeet dat er een morgen zou kunnen zijn en wat die dan allemaal kan gaan brengen. Vertrouw op je intuïtie die zuiver is en leef vanuit je zielenvraag.


Harmonie en vertrouwen

Zonder het verleden mee te dragen en de zorgen over de toekomst aan te pakken kun je ademen, genieten en je avontuur beleven zoals die bedoelt is. Het hier en nu is de plaats waar geen zorgen en angsten zijn. De plaats om te kunnen zijn wie je bent! Laat de ander je maar een dwaas vinden, vervolg je weg in harmonie en vertrouwen.

Bekijk ook deze kaart: existence uit de tarotkaarten set osho zen


Een persoonlijk kaartlegging ? bekijk onderstaande websites


1
mediumchat mediums
Mediumchat.nl
/ 9.2
Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.


2
helderzienden & mediums online
Mediums.nl
/ 8.5
Veel keuze: telefoonconsult, e-mailconsult en fotoreading (eerst versturen, daarna bellen). Elke dag een gratis horoscoop en je kunt een gratis account aanmaken. Oogt betrouwbaar.


3
website over paragsnoten
Oprechtemediums.nl
/ 7.4
Creditsysteem werkt snel en gemakkelijk. Keuze uit veel consulenten met verschillende gaven. Veel positieve reviews leesbaar op de website. Oprechte en professionele uitstraling.